Ydence online

Ydence is een hip en stoer label geïnspireerd op de jonge vrouw, die midden in het leven staat en graag volgens de laatste trend gekleed gaat. Eigenaresse Lara de Graaf is op jonge leeftijd begonnen met haar modelabel Ydence en vanaf dag één zijn wij fan! Leuk is dat we de groei van Ydence dus ook van dichtbij hebben mogen mee maken. Toen Ydence nog jong en klein was ging Lara zelf met haar rekjes de winkels af om ze aan de man te brengen. De kleine collectie was meteen zo tof dat we deze al snel bij Number 3 Lifestyle neer wilde hangen. Nu enkele jaren later kan niemand meer om Ydence heen en hebben veel jonge dames een Ydence artikel in hun kast hangen. Wil je direct Ydence online shoppen? Kijk hier voor alle Ydence kleding!

Ydence nieuwe collectie!

Ydence brengt vier collecties per jaar. Iedere collectie heeft haar eigen opvallende prints en deze zijn weer mooi te combineren met de basics. Leuk is dat de collecties door de statement prints ook erg verschillend kunnen zijn. Wel zie je duidelijk Lara’s handtekening altijd weer terug.

De collecties van Ydence zijn uitgesproken en spannend, vol met drukke prints en vernieuwende stofjes. De items van Ydence zijn daarmee wellicht ook niet voor iedere vrouw, maar een ware fashionista zal haar geluk niet op kunnen met dit stoere merk. Ydence is er voor de jonge vrouw en zorgt ook dat de items aantrekkelijke prijzen hebben. Leuk om dus flink mee te mixen en matchen in je garderobe!

Shop direct

Bij Number 3 Lifestyle hebben we vaak de spannende eye-catchers van Ydence en combineren we dit met makkelijke t-shirts en sweaters. Dit combineer je weer allemaal leuk met elkaar. Dit seizoen heeft Ydence voor ons een super stoer bloemen pak (blazer en pantalon) en ook een te gekke hartjes print. Deze bijzondere items combineer je weer leuk met de chique effe blouses. Ideaal om mooi, snel te shoppen!