Tramontana online

De huidige najaar- en wintercollectie van Tramontana is één van de pareltjes in de collectie van Number 3 Lifestyle. We hebben dit seizoen leuke jurkjes, dikke vesten en fijne leggings. Zelf zijn we helemaal fijn van de Aziatische print die je dit seizoen veel ziet in de Tramontana kleding! Deze print is hip en tevens erg chic te dragen. Het emerald groene velvet jasje van Tramontana is een van jullie favoriete en daarmee bestseller van het seizoen. Shop daarom Tramontana online bij Number 3 Lifestyle!

Tramontana kleding

Tramontana is sinds 1983 een internationaal modemerk waar vele vrouwen gelukkig van worden. Wij ook! Tramontana kleding is gemaakt voor alle soorten vrouwen en is er van de maten XS t/m XL. Tramontana kleding combineer je makkelijk en is van tijdloze kwaliteit. De items kun je mooi vrouwelijk dragen en zijn voorzien van rijke details. Denk hierbij aan chique knopen en mooie combinaties van stoffen. Of je nou op zoek bent naar een stijlvolle blouse of stoere sweater: in de collecties van Tramontana slaag je gegarandeerd!

Collecties

Tramontana brengt acht collecties per jaar uit en deze zijn allemaal mooi op elkaar aangepast. Ieder seizoen heeft zijn eigen favoriete kleuren en printen. Deze zijn naadloos leuk met elkaar te combineren. Alle acht collecties zijn standaard voorzien van fijne basic items zoals spijkerbroeken, leggings, t-shirts en blouses, maar zorgen ook iedere keer weer voor een aantal spannende eye-catchers. Bij Number 3 Lifestyle zorgen we voor een perfecte balans tussen draagbaar en spannend. De vrouw die midden in het leven staat en plezier heeft in de dagelijkse dingen past in de filosofie van Tramontana.

Wij treven naar Tramontana kleding dezelfde dag nog in onze winkel te hangen en ook in onze webshop te plaatsen. Zo kun je direct de nieuwe collecties passen en bekijken. De stofjes zijn altijd van een bijzonder mooie kwaliteit en hebben een rijke uitstraling. Ook benieuwd naar al dat moois van Tramontana? Bekijk Tramontana online hier.