** Sparkle Sparkle little star, with this outfit you’re the prettiest girl by far **

** Sparkle Sparkle little star, with this outfit you’re the prettiest girl by far **

Haa Decemberlover,

De leukste maand van het jaar is weer aangebroken en naast volop veel te lekker eten kunnen we ons ook weer gaan verheugen op dikke truien en nog beter; glitters! Uiteraard is dit de maand dat we graag even een glitterpittertje extra uitpakken in onze outfits en die föhn net een tikkeltje harder laten draaien. Dat we na de kerst ons weer mogen verheugen op een New Year’s Eve Party maakt dat ons modehartje helemaal tekeer gaat!

Uiteraard vraagt deze gezelligste maand van het jaar ook wel om de nodige outfit inspiratie en daar zijn wij dan weer voor ;-). Lees, geniet en stop wasting time!

 

  1. Een musthave die je deze winter niet over mag slaan is de pakken trend. Deze van Ydence lijkt op een jumpsuit, maar bestaat uit twee losse delen, extra handig want dan kun je ze ook los van elkaar leuk dragen. Helemaal glittertastic vinden wij de kleine sparkle die in het pak verwerkt zit. Kun je je voorstellen dat dit pak naast fashionable ook bijzonder comfy zit? Fijn want tussen het kerstdiner door is uitbuiken van groots belang!

Ydence outfit www.number3.nl

2. Een velvet top

Deze schitterende top van het merkje Jade Twelve hebben we voor jou in drie kleurtjes die allemaal even chique en stijlvol zijn. De top is perfect voor onder jasjes, maar tijdens de feestdagen zouden we toch adviseren de kachel op standje maximaal te zetten en het jasje lekker aan de kapstok te laten.

Leuk is om deze top op een rokje of chique flare broek te combineren, de rest van het jaar draag je dit item ook nog perfect door op een stoere jeans.

3. Een heerlijke trui

Je snapt heus wel dat je in december gewoon een dikkevette trui moet hebben om je dikkevette vol gegeten buik onder weg te stoppen, mocht jij bij de lucky people horen die nog wel slankie december door komt dan adviseren wij een trui om het koude winterse weer aan te kunnen ;-). In beide gevallen van levensbelang en dus onmisbaar en dus wil je hebben.

Kies jij voor basic grijs-zwart, een kleurtje of durf je ook gerust een hippe print aan? Wellicht kunnen deze inspirerende plaatjes je wat op weg helpen om de perfecte trui te shoppen. Liever persoonlijk advies van moi herself? Bezoek dan onze boetiek in Heeswijk-Dinther.

4. Sparkle Sparkle little star, with this outfit you’re the prettiest girl by far

Het gouden jurkje uit onze kerstcollectie is een lievelings voor jonge en oude meisjes! Dit jurkje is eenvoudig, maar door de gouden glans toch über opvallend en hip.  Wees er wel op voorbereid dat u gaan shine en stralen, dit brengt het nodige gestaar met zich mee. Zodra iemand zijn nek verdraaid over jouw verdraaid vette outfit weet je dat je de plank weer perfect raak geslagen hebt!

5. ’t pakje, het pakje HET PAKJE, HET PAKJE!!

Dit pakje van Esqualo is classy, hip, stijlvol en mega Christmas like. Wij worden er spontaan blij en hebberig van, jij toevallig ook? Leuk is dat je de blazer ook mooi op een jeans kunt combineren en het rokje weer erg cool met een blouse of trui gedragen kan worden, multi inzetbaar dus en dat vinden we uiteraard super handig!

 

Esqualo rokje www.number3.nl

 

Om december tot een extra groot feestje te maken adviseren wij vooral om niet te zuinig te zijn. Niet te zuinig met cadeautjes, niet te zuinig met lekker eten, niet te zuinig met glitters en niet te zuinig met liefde!

Geniet van je lievelings!

 

Xx

Lisa