Overdose the label

Overdose the label is een modelabel dat sinds 2018 de Nederlandse fashion wereld rijker maakt. Modeontwerpster Kris van den Oetelaar is al bekend van haar label Pinned by K en heeft nu ook een eerste collectie met het kledingmerk Overdose.

De eerste collectie van Overdose the label heeft een spannende Afrikaanse twist en een flinke overdosis luipaard print. Om het extra hip te maken heeft deze print wilde kleuren en spetterende contrasten. Wij vinden dit zelf gave fashion items voor de jonge vrouw die gezien durft te worden.

Het label Overdose biedt een totaalpakket en heeft bijvoorbeeld ook telefoon hoesjes of tasjes. Één van onze favoriete zijn de olifanten tasjes uit de collectie. Bijzonder, uniek en spannend. Perfect voor festivals of avondjes uit!

Overdose collectie

De collectie van Overdose the label is gericht op de jonge vrouw die midden in het leven staat en niet bang is om er sprankelend uit te zien. Ongetwijfeld dat je helemaal wild wordt van deze gave fashion!

Iedere vrouw volgt haar eigen pad, haar eigen avontuur op deze wereld. Jouw wereld. Dit wordt als inspiratie voor de collecties gebruikt. Zie het als een avontuur waar iedere vrouw aan kan deelnemen. We mogen elkaar inspireren en door elkaar geïnspireerd raken, we zijn nooit alleen en de energie om ons heen geeft ideeën en kracht.

De collecties van Overdose the label zijn net als de vrouw spannend, kleurrijk en blijven je boeien. Geïnspireerd op verre landen en andere culturen, want ook verder dan we kunnen zien liggen bergen inspiratie om je door te laten betoveren.

Ben jij net zo enthousiast over dit gave merkje als wij? Bij Number 3 Lifestyle hebben we onze favoriete kleren samengebracht in een stijlvolle, hippe, maar ook vrouwelijk collectie. Overdose kun je direct online bestellen, maar ook in onze winkel komen passen en voelen!