OVER NUMBER3

winkel2
winkel4
winkel3

Ik geloof niet in te dik, te dun, te klein, te lang, te oud…. volgens mij kan iedereen er goed uitzien! Met de juiste tips, mooie stoffen, persoonlijk advies en kwaliteit kunnen wij dames van alle leeftijden en maten laten stralen!

Ook online bieden we een groot deel van de collectie aan en een bestelling kun gemiddeld binnen twee werkdagen thuis verwachten.

Ben jij benieuwd wat voor gaafs onze collectie te bieden heeft? Wil je eens persoonlijk stijladvies en eens ‘ wat anders’  in je garderobe? Bezoek dan onze mooie boetiek in Heeswijk-Dinther waar we je graag met een kop verse koffie of thee verder helpen.

OVER LISA

Op acht april negentienhonderdachtentachtig kwam ik te wereld en al snel daarna kwam ook mijn liefde voor mode ook tot leven. Zoals wellicht ieder meisje hield ik van shoppen en mooie spulletjes. Daarnaast wist ik al op jonge leeftijd dat ik wilde ondernemen en mijn liefde hiervoor wilde delen met andere mensen.

Tijdens mijn opleiding toerisme kwam ik op verschillende plekken op de wereld en werd betoverd door al het moois wat er overal te vinden is. Ik nam van overal volle koffers vandaan mee terug en verkocht dit door aan vriendinnen en familie, niet direct om geld te verdienen, maar omdat ik het leuk vond om te delen. In 2011 besloot ik het voor het echt te gaan doen opende de winkel Number 3.

Als derde generatie Heerkens die op laag beugt te Heeswijk-Dinther een winkel opende vond ik Number3 met een knipoog naar de familie geschiedenis een gepaste naam. Waar ik kleinschalig begon is de winkel gegroeid tot een modieuze zaak waar dagelijks vele klanten blij de deur uit lopen.

Ik ben een verdomd gelukkig mens om van deze meisjesdroom mijn werk te hebben mogen maken en bedank iedere klant hiervoor, voor en door jullie is dit mogelijk.

Happy Shopping!

Liefs,

Lisa Heerkens

lois