OVER NUMBER3

winkel2
winkel4
winkel3

Leuk dat je een kijkje neemt op de webshop www.number3.nl een online winkel waar damesmode van een mooie kwaliteit en betaalbare prijzen wordt aangeboden.

Van een fijne jeans tot spectaculaire avondjurk helpen wij je graag op weg.

Number 3 is een winkel die al enkele jaren aan de rand van Heeswijk-Dinther gevestigd zit en er van alles verkoopt waar vrouwen gelukkig van worden. Dames van alle leeftijden komen bij ons gezellige mini warenhuis langs om ofwel zichzelf in iets nieuws te steken of iemand anders blij te maken met wat moois. Cadeaus inpakken vinden we leuk, dus komt dat zien!

Enkele jaren geleden zijn we met onze kleding collecties ook online gegaan, destijds heette de webshop; www.fashionitems2have.nl nu een paar jaren later gaan we onder dezelfde naam als onze winkel online dames door het hele land helpen aan al die fijne mode.

OVER LISA

Op acht april negentienhonderdachtentachtig kwam ik te wereld en al snel daarna kwam ook mijn liefde voor mode ook tot leven. Zoals wellicht ieder meisje hield ik van shoppen en mooie spulletjes. Daarnaast wist ik al op jonge leeftijd dat ik wilde ondernemen en mijn liefde hiervoor wilde delen met andere mensen.

Tijdens mijn opleiding toerisme kwam ik op verschillende plekken op de wereld en werd betoverd door al het moois wat er overal te vinden is. Ik nam van overal volle koffers vandaan mee terug en verkocht dit door aan vriendinnen en familie, niet direct om geld te verdienen, maar omdat ik het leuk vond om te delen. In 2011 besloot ik het voor het echt te gaan doen opende de winkel Number 3.

Als derde generatie Heerkens die op laag beugt te Heeswijk-Dinther een winkel opende vond ik Number3 met een knipoog naar de familie geschiedenis een gepaste naam. Waar ik kleinschalig begon is de winkel gegroeid tot een modieuze zaak waar dagelijks vele klanten blij de deur uit lopen.

Ik ben een verdomd gelukkig mens om van deze meisjesdroom mijn werk te hebben mogen maken en bedank iedere klant hiervoor, voor en door jullie is dit mogelijk.

Happy Shopping!

Liefs Lisa

lois