Oscar Jane

Oscar Jane

Tv babe Geraldine Kemper is naast tv presentatrice, reisliefhebber en levensgenieter nu ook mode ontwerpster. Haar modelabel Oscar Jane straalt uit waar we Geraldine van kennen en past helemaal bij de jonge vrouw die net als haar geniet van het leven. Sinds het voorjaar van 2019 shop je nieuw in onze collectie het hippe merkje Oscar Jane. Het merkje heeft een ruime collectie vrije tijds kleding die perfect is voor strand dagjes/ festivals/ dagjes in het park/ BBQen in de tuin of voor mee in de koffer! Niet voor niets zijn de ontwerpen lekker comfy en is alles gemaakt van natuurlijke materialen, dit draagt op warme dagen extra fijn!

Oscar Jane heeft een mooie mix van kleuren, printjes, maar ook eenvoudige items in effen kleurtjes. Deze combineer je allemaal weer leuk met elkaar. Een eenvoudig jurkje kan bijvoorbeeld in een stoere print, maar ook simpel in het zwart, beide erg mooi en maar net wat bij jou of wellicht de gelegenheid past. Alle items zijn door Geraline Kemper en een team van professionele ontwerpers gemaakt. De levenslust van Geraldine zie je dan ook duidelijk terug, dat ze samen met haar vriendinnen poseert voor haar merkje maakt dat we een extra warm en fijn gevoel krijgen.

Heb jij je slippers voor deze zomer ook al klaar liggen? Met je favo item van Oscar Jane erbij kan de zomer wat ons betreft beginnen!

Cheers!

 

Oscar Jane maxidress www.number3.nl

Oscar Jane jumpsuit www.number3.nl

Oscar Jane sweater www.number3.nl

Oscar Jane jumpsuit www.number3.nl

Oscar Jane maxidress www.number3.nl

Oscar Jane t-shirt www.number3.nl