Hot Sale items die je niet wilt missen!

Hot Sale items die je niet wilt missen!

Haaa hot fashiongirl,

 

Ook lekker aan het zweten als een pinguïn in de woestijn? Thumbs up! We doen het samen.

Heet of niet, klagen over het zonnetje zou uiterst verboden moeten worden en dus kunnen we er maar beter volop van genieten. Het is zomervakantie en de zomer vieren we met heerlijke cocktails, barbecues in de achtertuin en een mega zomerse uitverkoop. Wie echt doekoes wil besparen rent nu naar Number3 en shopt in onze mega summer sale (let wel, tot maarliefst 70% korting)! Echter vraagt koopjesjagen soms wel wat hulp, en ook daar ben ik dan weer voor.

Zie hier mijn hotste SALE items.

1.

De BANG sweater! 

Deze vrolijke trui is fijn voor lange zomer avonden of de dagen dat de hittegolf ons landje weer verlaten heeft (en dat gebeurt heus nog eens). De trui koop je nu met een bloedhete korting en kun je over een paar weken dragen. Dat deze sweater vrolijk en roze is vinden we natuurlijk helemaal fijn.

 

2.

Lief, wit, zoet, charmant, hippie zomerjurkje!

Dit jurkje heeft alles waar we blij van worden en is in vijf woorden te omschrijven. Het jurkje is leuk voor avondjes uit, dagjes naar het strand of voor mee in de koffer naar verweggiestan! Waar je ook heen gaat met dit jurkje ben je sowieso hip en charmant gekleed, dat vinden wij modemeisjes natuurlijk très important!

 

 

3.

Mijn vrolijke print pekske! In de Brabantse volksmond ook wel de Pyjama genoemd, alleen de échte fashionista’s snappen natuurlijk dat dit gewoon dikke, vette mode is!

Het printpak is een nieuwe trend die we dit voorjaar al mochten omarmen, maar deze herft alleen nog maar meer en meer mode zal gaan worden. Een echte slimmerik koopt nu dus een tof print pak in de SALE en kan er de rest van het jaar nog even flink in shine!

Als je vader/moeder/buurman/lokale slager/brigadier zegt dat je een pyjama aan hebt moet je ze gewoon even rustig en kalm uitleggen dat fashion your middle name is!

 

jade twelve blouse www.number3.nl

 

4. Het Ydence topje Lauren

Dit topje is mode,casual en draagbaar in één. Super hip, maar toch erg makkelijk te combineren. Ga je een dagje naar de stad draag hem dan eenvoudig op een jeans, maar voor een avondje uit is dit topje super cool met de rode, bijpassende culotte.

De top is eenvoudig, maar heeft opvallende rouges aan de zijkant en hierdoor is het toch net even wat anders. We love it!

 

5.  Onze zomerse Boho blouse!

De Bohemian trend is enkele jaren geleden uit Ibiza komen overwaaien en blijft hip! Deze witte blouse van Esqualo heeft een hoog Boho gehalte en is hierdoor een perfect summer item!

Je draagt deze leuk op een jeans of shortje en is lekker luchtig, om hem helemaal compleet te maken is een stoere ketting er perfect op.

Mocht je eens willen afwijken van wit, we hebben hier ook nog een coral variant van.

 

 

Naast deze top vijf hebben we natuurlijk nog volop meer in onze summer sale! Wacht alleen niet te lang want in dit geval is op ook écht op!

See you @ number3!

 

x

Lisa