Favoriete sale items volgens modemeisje Nikky

Favoriete sale items volgens modemeisje Nikky

Haa fashionlover,

Dat het Dintherse platte land stikt van de fashion-goeroes en modemeisjes snap je natuurlijk zelf ook wel, where else?! Een van onze favoriete fashion girls uit ons mooie dorpje is Nikky (Vogue academy gevolgd, insta girl en groot liefhebber van mooie spulletjes). Omdat ze scrollen door ons webshoppie helemaal niet erg vindt vond ze het een feestje haar favoriete items uit onze SALE op een rijtje te zetten en je zo een handje op weg te helpen met uitverkoop shoppen! Want wees wel soms kunnen we die inspi best gebruiken.

Hé en weet je wat extra extra extra fijn is?! Vanaf deze week lopen de kortingen op tot 60% en temperaturen dalen tot 60% onder mijn persoonlijke vriespunt!

 

Zie hier de favoriete Sale items volgens modemeisje Nikky;

 

  1. Ydence blazer Belle

De lange blazer Belle heeft een diepe aubergine kleur en rij opvallende knopen. Combineer dit item met een stoere jeans voor een casual look of met de pantalon Pippa voor een echte suits outfit.

Ydence blazer Belle www.number3.nl

2. Pantalon Pippa

Uiteraard maakt dat de pantalon Pippa tot Nikky’s number 2 van onze SALE items! Deze broek kun je naast in combinatie met de blazer ook cool dragen met een stoer t-shirt of blouse.

 

Ydence blazer Belle www.number3.nl

3. Tasje black-Zebra

  • De tasjes uit onze collectie zijn allemaal van hoogwaardig leer en huid. Omdat wij vinden dat de tas je outfit kan maken of breken zijn we niet van plan hierin te bezuinigen en kiezen we graag voor echte materialen. Deze schitterende tas van Elvy Bags straalt klasse, hipheid en stijl uit. Door het zwart-wit kleuren gebruik kan je dit tasje bij vele outfits combineren.

tasje zwart-zebra evly bags

 

4. Fake fur jasje

Oke, dit jasje is gewoon VET. Punt. UIT. Nee, uitroepteken! NU ECHT UIT!!!!!!

desires kleding

 

5. Tramontana kanten jurkje

Het kanten jurkje van Tramontana is een classy little black dress met schitterende details. Vanuit de kraag loopt een rij ‘zilveren’ knoopjes naar beneden en het jurkje heeft speelse rouges. Dat het kant is vinden we extra leuk!

Tramontana kant jurkje www.number3.nl

 

Happy SALE shopping!

 

XX

Nikky