Esqualo nieuwe collectie

Esqualo nieuwe collectie

Ha fashionlovers,

Buiten vriest het flink en terwijl de rest van Nederland haar schaatsen uit de kast trekt zijn wij ons alweer aan het klaar maken voor een nieuw voorjaar! Onze winkel en webshop zijn nog lekker gevuld met SALE (pak je kans) en ondertussen maken we ruimte voor voorjaarsartikelen. We houden er natuurlijk wel rekening mee dat je het in de frissere voorjaarsmaanden ook al aan kan.

De nieuwe collectie van Esqualo is er dit voorjaar eentje om te van te smullen! De collectie heeft hoogwaardige stofjes, mooie prints en de prairie als thema. Dit thema brengt boho, stoer, country en chic bij elkaar! Perfect dus voor verschillende types en stijlen. De collectie is gemaakt voor dames van alle leeftijden en pasvormen. Een elegante blouse of lekker warm vest draagt geen leeftijd en past iedereen. De stijl van Esqualo is vrouwelijk en classy, dit zien we ook in de nieuwe collectie weer terug.

Dit voorjaar zien we in de Esqualo nieuwe collectie ook de stof tencel, dit is een hoogwaardig natuurlijk materiaal gemaakt van de cellulose uit eucalyptus hout. Het draagt heerlijk luchtig en zacht. De printjes zijn geprint op kwaliteitspolyester, dit omdat prints op natuurlijke materialen sneller vaal worden. Als we dan toch polyester willen dragen zorgen we wel voor de elite paardjes onder het kunstmatige stofje.

Esqualo nieuwe collectie shop je in onze webshop, maar ook in onze boetiek. Hier adviseren en helpen we je graag verder! Uiteraard staat de koffie altijd warm.

Esqualo snake print rok www.number3.nl

Esqualo tencel blouse www.number3.nl

Esqualo tencel blouse www.number3.nl

Esqualo blauw jurkje www.number3.nl

Esqualo basic sweater www.number3.nl

Esqualo bloemen blouse www.number3.nl

Esqualo zijden tuniek www.number3.nl

Esqualo vest fringes www.number3.nl