Desires kleding

Sinds het najaar van 2018 shop je nieuw bij Number3 het Deense merk Desires. Waar Scandinavische mode beroemd en bekend om is is de mooie mix van eenvoud met spannende printjes. Daarnaast zijn de pasvormen en stofkeuzes perfect voor de Nederlandse vrouw en klimaat.

Desires kleding heeft een zeer draagbare lijn scandinavische mode voor hele betaalbare prijzen. Van fijne basic sweaters tot stoere jasjes en fijne print blouses shop je bij in de collectie van Desires. Dat zelfs de jassen onder de honderd euro blijven maakt het helemaal tot een merkje waar we hebberig van worden.

Desires mode

Desires kleding is er voor vrouwen van diverse leeftijden aan een leuke print blouse of zachte trui zit tenslotte geen leeftijd gebonden, daar worden we allemaal blij van!  Niet gek dat een label als Desires tot ver over de Deense grens verkocht wordt en over heel de wereld een succes is.

Desires brengt vier collecties per jaar uit met ieder een rode draad van printjes en spannende items gecombineerd met eenvoudige basics. Een leuke mix voor een complete outfit al dan niet garderobe.

De items van Desires zijn ook weer erg mooi met elkaar te combineren en gaan ook leuk samen met andere items uit onze collectie. Omdat de mode van Desires zo aantrekkelijk geprijsd is biedt dit label ook de mogelijkheid om jezelf regelmatig een nieuw blouseje, topje of rokje cadeau te geven.

Desires vrouw

Een echte Desires vrouw staat midden in het leven en geniet van iedere dag, dit zie je terug in haar spannende en kleurrijke garderobe. De Desires vrouw snapt mode en kan dit goed mixen en matchen met elkaar, zo straalt ook haar speelse outfit uit.

Past de mode van Desires kleding helemaal bij jou en hou je van een kleurrijke garderobe met de juiste basics in combinatie met spannende prints? Bezoek dan gerust onze boetiek die gevuld is met de mooiste items van Desires of bestel jouw favoriete item online.