Coachella outfits gespot

Coachella outfits gespot

Wie hip, rijk, influencer, topmodel of bevriend met Ryan Gosling is was afgelopen weekend op Amerika’s hipste festival; Coachella! Je kunt je insta niet openen of menig hip en hot loopt daar in stylie outfits, voorzien van perfecte kapsels en met goed gelukte vrienden te flaneren. Dat alles wordt vervolgens vakkundig vastgelegd om ons te laten zien hoe het dus ook kan.

Als je van een feestje houdt, echte vrienden hebt, pils wel kunt waarderen en uit het zuiden komt dan ga je komend weekend naar Brabants leukste festival; Paaspop! Ha, zo kan het dus ook!

Festivals draaien in de eerste instantie om muziek, gezelligheid en het feest. In de tweede plaats en niet geheel onbelangrijk draaien festivals ook om de outfits! Modemeisjes weten dat het belangrijk is je beste beentje voor te zetten en menig vrouwpersoon heeft haar outfit dan ook al weken tot in de details klaar liggen. De nodige spiegel selfies passeren de wh.app groepen en zelfs het oorbelletje bovenin klopt! Op festivals lijkt het dat we allemaal net even wat meer durven met de outfits en zijn we niet bang voor een vette haarband, hoedje of netpanty. Even voor de duidelijkheid, dit is het beeld tot een uurtje of 23.00. Uur bij uur wordt het stijlgevoel minder belangrijk en als het goed sleep je op het eind de ladders in je panty trots mee naar huis. Als het goed is dus….

Om jullie de nodige inspiratie te geven voor toffe festival looks heb ik lief als ik ben de hippe Coachella people gestalkt. Ik zeg maar zo; beter goed gejat dan slecht bedacht!

Check it out en tot zaterdag hippe festivaller!

X

Lisa

 

Oke, deze vette broek is dus echt een persoonlijke lievelings! Super fijn dat agrippella er net zo over denkt. Combineer deze broek met een stoere riem, hoedje en eenvoudige zwarte top voor een stijlvolle festival look. Liever dat buikje bedekt, snappen we heus! 

Festival outfits www.number3.nl

Onze groene maxidress is dus perfect voor festivals, maar draag je ook de rest van het jaar super gaaf door. Leuk met een stoere hoed en riem, maar ook eenvoudig te dragen met een slippertje.

Jeans op jeans is gewoon super cool en hip! Lekker makkelijk en met een simpel laarsje meteen festival ready to go! 

Festival outfits www.number3.nl

De trend van dit moment is de blokjes-print! Deze gave broek is dus een must have voor wie graag volgens de laatste mode gekleed gaat. Combineer deze broek eenvoudig met een zwarte of witte top of juist spannend met geel/rood/groen/paars/goud/komkommer/kachel/hetepepers. 

Festival outfits www.number3.nl

Voor wie dacht dat de boyfriend bij ons niet kon slagen…. Check even verder dan je mooie gepoederde neusje lang is.

Festival outfits www.number3.nl

 

Gewoon nog Coachella plaatjes waar we blij van worden….