Carnaval bij Number3

Carnaval bij Number3

Stagiaire Lynn zit in het derde jaar van de Mavo en vroeg ons om een weekje stage te lopen bij Number3. Wat extra hulp, gezelschap en iemand de feeling van het vak geven vind ik altijd leuk en dus hielp deze lieve meid de afgelopen week flink mee. Een van de opdachten die mij uitdagend, maar ook nuttig leek was het nadenken over Carnaval en dit uitwerken in een blog. Met wat hulp van uw vast huisschrijver zie hier een bloggiee over die Carnavalliee van Lynniee!

 

Hoor je die muziek al? Ja hoor de carnaval komt er weer aan. Dus dan heb je altijd weer een antwoord nodig op die ene vraag ‘wat zal ik dit jaar aan doen?’!! Uiteraard kun je gaan voor een fantastich Shrek, Frozen, Flinstone of ijsberen pak, maar wellicht kun je ook nog eens goed door je kast scrollen of bij Number3 wat hips scoren. Met een beetje fantasie zien wij er een Carnaval waardig pekske in en dat je er daarna ook nog plezier van hebt is natuurlijk helemaal leuk!

Ydence jurk Maren toveren we om tot badjas.

Carnaval draait om gekkigheid dus een badjas aan doen is helemaal niets mis. Onze schitterende streepjes jurk van Ydence valt losjes en heeft stiekem ook wel iets weg van de pyjama look, jaja ook wij zien het heus.

Draag er een opvallende haarband en een paar oude sloffen bij en jouw carnaval look is ready to party! Na de 4 dagen van feesten kun je de jurk ook nog leuk met een stoere riem en laarsje doordragen. Voor maar 35 euro een hippe jurk die je met wat creativiteit omtovert tot hippe carnaval look.

Jurk Maren

 

Glittertastic

Een outfit met alleen maar glitter is niet alleen über feestelijk en hip, maar ook nog eens een stiekeme meisjesdroom en die kan in de rekjes van Number3 helemaal uitkomen! De glitter rok voorzien van streepjes (€35,00) gecombineerd met een diamanten topje (€30,00) zijn een tikkeltje fout, feestelijk, maar ook carnaval waardig.

Om de look helemaal af te maken kun je er nog een boa bij dragen, pruik opzetten en foute bril uit de kast trekken met een paar details be je helemaal ready to party!

Snake outfit

Dat de slangenprint dit seizoen hot is kan de mode liefhebber niet gemist hebben! Wellicht heb je er wat van in je kast en kun je deze er ook voor de carnaval weer eens bij pakken.

Jezelf ook als Slang Schminken? Check hier hoe dat moet: https://www.youtube.com/watch?v=sPwvct-EvSI

Wedden dat je als slang hip en hot het feest door komt?!

Juffen outfit

Op zo’n druk feest moet er toch wel een beetje orde worden gehouden, daarvoor deze leuke juffen outfit, die ook prima als nerd/suffert/grijze muis/oma door de carnaval heen kan.

Deze outfit bestaat uit 2 kledingstukken. De rok en het topje en samen vormt het een leuke juffen/nerd/suffert/grijze muis/oma outfit. Om je outfit helemaal af te stylen adviseren wij een brilletje, haarklem, pruikje en/of stok.

Deze twee items zijn los van elkaar en dus daarna ook nog heel leuk door te dragen, het bloesje (€30,00) op een leren broekje of de rok (€30,00) met een stoere trui geven tenslotte een hele andere look.

Hey! Is dat Marilyn Monroe?

Nee, nee ze is er niet, maar lijkt er toch behoorlijk veel op! Met onze baby blauwe jurk zie je er als de ware femme fatale zelf uit. Om je outfit compleet te maken kun je er nog rode lippenstift, pruik en oorbellen bij dragen.

Dit mooie jurkje doet ons naast Marilyn Monroe ook wel wat aan Alice in Wonderland denken, kies in dat geval voor een lief haarbandje en witte details, zoals een maillot, kraagje en/of handschoentjes.

Dus je leest het goed: 1 jurkje = 2 carnaval outfits en daarna ook nog een hip item in je kast!

Green panter/leopard/kleurrijk diertje

Bij Carnaval draait het eigenlijk toch allemaal om gekkigheid en wat is er dan leuker dan een kleurrijke outfit aan doen?! Met ons dieren print jurkje heb je een kleurrijke, vrolijke en gekke look. Style je outfit met een goud hoedje/ vorlijke boa/ opvallende schoenen/ oversize zonnebril/ schmink en je bent de hipste panter op het feest.

NUMBER3 IS VAN 19 FEBRUARI TOT EN MET 26 FEBRUARI GESLOTEN!!!