5 items onder de 50 euro voor mee in de koffer!

5 items onder de 50 euro voor mee in de koffer!

 

Joeeehoeee ben jij je ook al flink aan het verheugen op de zomervakantie? Al laat het zonnetje nog even op zich wachten, die fijne zomer is dichterbij dan je denkt. De zomer is de tijd van het jaar om er even tussenuit te gaan en met je koffertje vol fashion te shine op een fijn plekje. Ha, daar komen we meteen bij onze speciliteit -met je koffertje vol fashion-!

Ik hoor u denken; LIES, WAT MOET IK MEENEMEN?!! Alll myyyy money gaat naar vakantie, ik moet er ook nog hip bij lopen (No Way dat ik op Insta iets van vorige jaar aan kan hebben) en wil eigenlijk ook nog wat overhouden voor Cocktails die onverwachts te duur uit gaan pakken.

Nou lieve modemeisjes; u kunt er eens even rustig voor gaan zitten en alle stress laten voor wat het is, want here I am to the rescue. Zie hier een top 5 met items voor mee in de koffer, en lief als ik ben heb ik er rekening mee gehouden dat alles onder de 50 euro blijft.

 

Nummmbeerroooo 1.

Ydence short Steffi 

Dit hippe rode broekje valt hoog in de taille en staat super vrouwelijk, je combineert dit item met zwart of wit, maar ook geel, cobalt blauw of groen staan gaaf op rood.

Waarom rood hoor ik u ook denken? Nou lieve modemeisjes, ook hier is over nagedacht. Als ze je kwijt raken op dat overladen volle strand van de Costa del ……. weet je zeker dat je met dit felle kleurtje zo weer opgespoord bent. Zie hier Number3’s vakantie hulp woordenboek

Vrouw in rood broekje – mujer en pantalones cortos rojos (Spaans)

Vrouw in rood broekje- femme en short rouge (Frans)

Vrouw in rood broekje- लाल शॉर्ट्स में महिला (Hindi)

Succes dermee!

 

Ydence shortje Steffi www.number3.nl

2.

Oscar Jane Playsuite

Een playsuite is tegek om in buiten te spelen en precies dat is wat we graag doen op vakantie!  Dit hippe pakje heeft een vrolijke print en is gemaakt van een luchtige viscose stof, wil je hebben dus!

Oscar Jane jumpsuit www.number3.nl

3.

Het glittertastic topje!

De topjes van Ydence hebben we in 2 frisse zomer kleurtjes en zijn voorzien van glitters all over, dit is perfect voor avondjes dansen, dineren of tonics drinken. Het juiste glitter topje combineer je eindeloos en wil je dus zeker mee in de koffer.

4.

De chillboks

Vakantie gaat natuurlijk wel samen met reizen. Om ergens te komen moet je er soms wat voorover hebben en uurtjes vliegen, lang bussen of op treinstations hangen moeten we zo aangenaam mogelijk maken. Blote benen is vaak te koud onderweg en met een jurkje kun je niet comfy in slaap vallen. Zorg voor een fijne, veilige en prettige trip met de juiste chillboks! Deze broek van Desires shop je voor maar €39,95 en staat ook nog eens lekker hip! De rest van het jaar gebruik je dit item om uren in te Netflixen!

 

5.

Het zomerse shortje

Oké dames, nu gaan we eens een hartig woordje met elkaar spreken! Dames en de korte broek, het is en blijft een lastige! De een is leuk voor meisjes onder de 19, de ander ziet eruit als ware scouting fashion en weer een andere is te flodderig. Omdat we snappen dat je met 40 graden ook graag blote benen wilt en we ook begrijpen dat in het bos/de speeltuin/ het park een rokje niet altijd even praktisch is helpen we je graag op weg.

Even een klein beeld van hoe we het dus niet willen….

Wat dan wel….

Ook zonder de benen van Doutzen staan deze broekjes super vrouwelijk en hip, perfecto voor mee in de koffer! Klik hier voor een fijn, maar klein (want leuke shorts zijn nou eenmaal schaars) assortiment korte broekjes.

 

Zin om summer items in te slaan? Shop nu online of bezoek dan ons gezellige winkeltje in Heeswijk-Dinther, daar help ik je graag verder aan hippe, stijlvolle en spannende zomer items.

 

X

Lisa