5 items onder de 25 euro

5 items onder de 25 euro

Haa Sale liefhebber,

Het nieuwe jaar is begonnen en met het begin van januari sluiten we ook een dure decembermaand af. Je haar zit voorlopig weer tiptop, de nageltjes zijn nog gelakt, je kerstdiner ligt in het riool en de kids zijn blij met hun schitterende speelgoed. Nu is het tijd voor jezelf!

Omdat de dure maand toch gecompenseerd moet worden denk ik natuurlijk graag mee in de kleintjes en help je met inspiratie om leuk te shoppen in onze SALE! Zie hier 5 musthaves onder de 25 euries.

  1. Het t-shirt Love letters

Dit t-shirt is van een rijke, dikke katoen kwaliteit en kun je het hele jaar door leuk combineren, nu perfect voor onder jasjes/vestjes en straks über hip op een jeans! Fashion influencer Bobbie van Moort denkt er net zo over en vond het leuk dit gave t-shirt voor ons te showen.

2. Print rok

Deze vrolijke print rok van het merk Desires is nu super leuk met een stoere boot en straks weer met een elegante sandaal. Het hele jaar door hip en vrolijk, hoe fijn dat je deze rok nu voor maar 19,95 in onze SALE kunt shoppen?!

Desires print rok www.number3.nl Desires print rok www.number3.nl

3. De snake print blouse

De slangenprint is nog heus niet klaar en is dus nog steeds een musthave voor wie graag volgens de laatste mode gekleed gaat. Deze blouse heeft een vierkante pasvorm en valt dus wat aan de ruime kant. Mooi is om deze dan ook oversized op een strak rokje of skinny broek te dragen.

Desires blouse www.number3.nl

4. Het fuchsia topje

Zelf draag ik het liefst dit soort topjes het hele jaar door, in de winter onder vesten en truien en op warme dagen met blote armen. Dat ik dit soort lingerie topjes in behoorlijk wat kleuren heb zal dan ook niemand verbazen. Nu shop je dit topje voor maar 19,95 en wedden dat je er jaren lang plezier van hebt?!

Ydence top Nala www.number3.nl

5. Ons vrolijke print jurkje

Dit jurkje van het merk Desires is een oversized model wat je met een stoere riem helemaal naar je figuur kunt dragen, je hebt dus gelukkig wat speling in de maat. De hippe print geeft mij een vrolijk jaren 90 disco gevoel en vind ik super gaaf voor feestjes of festivals. Jij toevallig ook iets in die geest op de planning staan?

Desires print jurkje Bana www.number3.nl

Ook zin om koopjes te shoppen? Onze webshop is 24/7 geopend en de winkel van woensdag t/m zaterdag, daar help ik je graag verder aan een mooie outfit met dikkevettekorting! De koffie krijg je uiteraard van het huis 😉

Tot snel bij Number3

 

XO

Lisa